Αρχική Σελίδα Νέα

Χαρούμενα Χριστούγεννα από ECHOO 2020 μίνι μέρη συστημάτων προσγείωσης εκσκαφέων

Αναθεωρήσεις πελατών
Η μεγάλη επικοινωνία και βοηθά το σωστό εξάρτημα

—— Ben από τις ΗΠΑ

Το γρήγορο σκάφος, πολύ ευτυχές και ήταν σωστή υποστήριξη μηχανών μερών και τρέξιμο….

—— Yvone από τη Νέα Ζηλανδία

Μεγάλη διαπραγμάτευση, καλές επικοινωνίες και γρήγορη υπηρεσία!! AAA+++!!!

—— Mike από τον Καναδά

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Χαρούμενα Χριστούγεννα από ECHOO 2020 μίνι μέρη συστημάτων προσγείωσης εκσκαφέων

Χαρούμενα Χριστούγεννα από ECHOO 2020 μίνι μέρη συστημάτων προσγείωσης εκσκαφέων

Χαρούμενα Χριστούγεννα

Οι περισσότεροι δυτικοί γιορτάζουν πάντα τη ημέρα των Χριστουγέννων δεδομένου ότι το σημαντικό φεστιβάλ τους, προκειμένου ο Ιησούς. Κατά τη διάρκεια εκείνου του χρόνου, έχουν πάντα αρκετές ημέρες αδείας, έτσι μπορούν να απολαύσουν αυτό το φεστιβάλ με όλες τις καρδιές τους. Τα παιδιά συγκεντρώνονται συχνά με τους φίλους τους. Οι ενήλικοι είναι πολυάσχολοι με τη διακόσμηση των σπιτιών τους. Στέλνουν επίσης τις κάρτες με τις καλύτερες ευχές τους ο ένας στον άλλο. Στις οδούς, υπάρχει τόση πολλή αποστολή Άγιου Βασίλη παρουσιάζει στους περαστικούς. Και όλα είναι σε μια έκπτωση στις υπεραγορές. Κατά συνέπεια οι υπεραγορές είναι οι πιό πολυάσχολες θέσεις.

Μάιος όλα όμορφα και καλύτερα συμπυκνώνεται σε αυτό το vedio.

 

Το Echoo σας εύχεται ειλικρινά την ευτυχία, Cheerness μέσω των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Το βράδυ, οι οικογένειες έχουν συνήθως την πουτίγκα, τα σάντουιτς, τις πίτες μήλων και μερικά άλλα επιδόρπια για το γεύμα. Μετά από το γεύμα, οι οικογένειες τραγουδούν πάντα και χορεύουν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μερικές φορές, πηγαίνουν επίσης στην εκκλησία. Πρίν πηγαίνουν στο κρεβάτι, τα παιδιά κλείνουν το τηλέφωνο συχνά τις γυναικείες κάλτσες τους εκτός από το κρεβάτι τους, έτσι ώστε Άγιος Βασίλης θα τις γεμίσει με παρουσιάζει. Λέγεται ότι Άγιος Βασίλης οδηγεί πάντα ένα ελάφι στον ανθρώπινο κόσμο και την είσοδο σε κάθε σπίτι από την καπνοδόχο. Τώρα τα παιδιά δεν πιστεύουν πλέον σε Άγιο Βασίλη, αλλά κλείνουν το τηλέφωνο ακόμα τις γυναικείες κάλτσες τους, επειδή οι γονείς τους θα τα γεμίσουν με παρουσιάζουν.

ECHOO είμαστε επαγγελματικοί στην παραγωγή των μερών συστημάτων προσγείωσης για το μίνι/βαρύ εκσκαφέα, την μπουλντόζα, τη συμπαγή μηχανή φορτωτών διαδρομής κ.λπ. Κύρια στοιχεία: Κύλινδρος διαδρομής, τοπ κύλινδρος, αλυσσοτροχός, ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης, αλυσίδα διαδρομής χάλυβα assy, παπούτσι διαδρομής, λαστιχένιο μαξιλάρι, Bushings&pins, Bolt&nut κ.λπ.

 

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με μέσα ελεύθερα, ευχαριστίες.

Χρόνος μπαρ : 2019-12-19 16:06:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Echoo Corporation

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Richard

Τηλ.:: 86-592-5031397 +86-15359149124

Φαξ: 86-592-503-1397

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)